JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Párbeszéd-ima 2013. 01. 13.

Párbeszéd-ima

Jézusom! Hála Neked hogy összejövünk a testvéreimmel a Te nevedben!
Kérlek, mondj egy pár szót az összejövetelünk alkalmából!

Édes Gyermekeim, Szeretett Tanítványaim!

Amikor kész a tanítvány, megjelenik a mester. - Tartja egy régi közmondás. A Mester pedig hozza, ajándékozza a Feladatot. A mi esetünkben a Feladat nem más, mint kettőnk eszményi szép kapcsolatából - szerelmes egymásra figyelő szeretetünkből - kibontakozó megszentelése a jelennek.
A jelen Feladatban történő megszentelése mindig egyénre szabott, de tartalmában mindig építő, buzdító, vigasztaló, útmutató, egyszóval kifejezve; ajándékozó. A Feladat, a szeretetben megélt ajándékozás, amikor nem ti adtok, hanem rajtatok keresztül árad az Isten ajándéka azon gyermekeim felé, akikhez küldetésetek szól. Az egyénre szabott küldetésben a Feladatot nem lehet mindig élesen elválasztani a mások felé áradó, segítő, tanító, útmutató szótól és a mindennapi életben kézzel kivitelezett gondviselő szeretettől. Van, amikor csak vigasztaló szóra, vagy "egy falat kenyérre", vagy mély hallgatásra van szükség. Olyan is lehet, amikor egymást erősítve árad az a csodálatos dallam, amelyben a tanító szó, és a "falat kenyér" (értsd: anyag világ eszközei) összhangban érik el azt, vagy azokat, akiket meg akarok ajándékozni. Szerepünk, Feladatunk a Földön Csodálatos Tett. Nem csak azért, mert ti is épültök és szépültök, örültök és lelkileg gazdagodok a feladat megvalósítása közben, hanem mindazokra is hat valamilyen formában, akikkel kapcsolatban vagyunk, akikkel kapcsolatban vagytok. Egyszer ők is a tanítványaim lesznek, egyszer ők is Célba érnek, és akkor megértik majd ők is, hogy boldog, aki ad, (Velem szeret), és minden kapott ajándék valójában Tőlem, az Önmagamat Ajándékozó Ajándéktól van, mert minden az Én testem!

Drága Gyermekeim!
Áldottak vagytok az emberek között! Igen, mert bennetek a Föld, Egy-é lett az Éggel! Tüzet dobni jöttem a Földre és örülök, hogy már fellobbant!Megáldalak benneteket a Feladat Lelkével!


Petróczi István


FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe