JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Szeretném elfogadtatni magam

Gondolkodás-átalakítás > SZABADSÁG

25/2487.
Kérdező:
SZERETNÉM ELFOGADTATNI MAGAM.
1. Van-e reményem arra, hogy elfogadjanak szeretteim?
2. Törekedjem arra, hogy elfogadjanak?
HANG: "Drága Gyermekem!
1. Pozitív irányú reményeket soha nem szabad feladni! Mindaz, aki az Én, Jézus, szándéka szerint akar valamilyen célt elérni, azoknak tudniuk kell, hogy a SZABADSÁG mindennek az alapja. Meg kell tehát tanulnod, hogy véget ér ott a te szabadságod, ahol a másik szabadsága kezdődik! Amíg ezt meg nem tanulod, addig nem szeretni, hanem
uralkodni akarsz!
A földön nincs nagyobb dolog a szabadság vágyánál! Nincs, mert ez a boldogság alapja! Nem a pénz, nem a ház, nem a kert, nem a szeretés, hanem a SZABADSÁG. Népek, nemzetek, országok és természetesen egyének és családok inkább elpusztulnak, de szabadságukról végleg képtelenek lemondani! Ilyennek vagytok teremtve! Amíg ezt valaki be nem látja, addig nem tud lemondani arról, hogy uralkodjék! Bármennyire is megideologizálja magát, hogy ő szolgálni akar, hogy ő jót akar, nem! Uralkodni akar! Ez pedig az Isten és az ember természetével összeegyeztethetetlen!
Most egy nagyon keserű pirulát adok be neked. Azért teszem ezt, mert szeretlek, és bízom abban, hogy bármennyire keserű, javadra fog válni.
Előző leveledet megmutattam egy jézusi közösségnek, akik szintén nem tudták elolvasni. Annyit kivettek belőle, hogy nem akarnak unokáidhoz engedni téged. A véleményük egyöntetűen az volt, olvashatatlan leveled látva, hogy ők sem engednének téged gyermekükhöz. Ezen érdemes elgondolkodnod!
2. Semmiképpen se törekedj arra, hogy elfogadjanak. Arra törekedj, hogy te Engem, Jézust, fogadj el! Akkor fogadsz el, ha mindent elkövetsz azért, hogy halálod órája legyen a legboldogabb órád, tehát arra, hogy nagyon sajnálják, hogy eltávoztál a földi életből. Erre csak akkor tudsz helyesen törekedni, ha szabaddá akarsz válni családtól, gyerektől, unokádtól. Igen, mert aki jobban szeret bárkit, mint Engem, Jézust, az nem méltó Hozzám! Mindenki azt szereti a legjobban, akiről úgy tudja, hogy boldogítani képes őt. Aki rájön arra, hogy egyedül Én, Jézust, tudom őt boldogítani, az megnyerte az élet csatáját.
Kimondhatatlanul szeretlek és megáldalak a
BENSŐ SZABADSÁG LELKÉVEL!"
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe