JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Félek az emberektöl.

TANÍTVÁNYOK > Új válaszok párbeszéd-imában

Kérdező: Félek az emberektől, mert annyira utálnak engem.
Személyre szóló útmutatást kérek!


Válasz: Drága Gyermekem!

Problémád forrása egyben a megoldás kulcsa is a számodra. De bármennyire is szeretetném, nem tudom mélyen megsebzett lelkedet oly gyengéden megérinteni, hogy az ne okozzon neked fájdalmat. De tudd, meg akarlak gyógyítani! Be szeretném gyógyítani azt a lelki sebet, amely most fájdalommal tölti be a szíved! Ehhez a gyógyításhoz te is kellesz. Nélküled nem tudom megtenni. Egy hasonlattal élve, mint ahogy az orvos felírja a betegnek a megfelelő gyógyszert, de a gyógyszer beszedését már a gyógyulni akaró betegre bízza. Én is így teszek veled. Felkínálom neked a gyógyulás útját, de rád bízom annak megvalósítását oly módon, hogy amit neked kell megtenni, azt Én, helyetted meg nem tehetem.

Íme, a problémád: Nagyon fontos vagy magadnak.
Ez azt jelenti, hogy sokat foglalkozol magaddal, és nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy mások hogyan vélekednek, mit gondolnak rólad. A boldogtalan emberek véleményétől, és a veled szembeni viselkedéseik miatt pedig, tönkre teszed saját magad.

Számodra, a boldogító megoldás, a kettőnk kapcsolatának részedről történő rendezése. Ne foglalkozz magaddal! Foglalkozz Velem, a te Jézusoddal! Várlak! Jöjj Hozzám, TE, akit a földi élet megfárasztott, megterhelt, lelkileg megnyomorított és mélyen megsebzett. Én felüdítlek téged, Nálam és Bennem nyugalmat talál lelked! Ezért szeretettel kérlek; Tanulj Tőlem, Tanulj Engem, AKI egyszerű vagyok és tisztaszívű.

Légy a tanítványom! Kérlek, vállald azt a benső örömre hangoló gondolkodás-átalakítást, ami nélkülözhetetlen a kettőnk kapcsolatának számodra benső békét adó rendezéséhez, és nélkülözhetetlen a te lelki és testi gyógyulásodhoz!

Sokat tudnak segíteni neked ebben azok a gyermekeim, akik a nevemben jönnek össze minden héten, kedden és csütörtökön, hogy átvegyék Tőlem azt a tanítást, amivel Én lelkileg gazdagítani akarom őket. Abban biztos lehetsz, hogy örülni fognak neked, ha eleget teszel hívásomnak.

Ha vállalod, a Velem való partneti kapcsolat kialakítását, akkor rendeződni fog minden emberi kapcsolatod is, mert birtokába kerülsz annak a benső szabadságnak, aminek Forrása benned, Én vagyok. Minden olyan szó, cselekedet, ami a boldogtalan emberektől feléd megnyilvánul, szó szerint lepereg rólad. Igen, mert ha Én vagyok a fontos számodra, akkor már nem számít az, hogy te milyen vagy. Ha mások dicsérnek úgy is jó, ha rosszat mondanak rólad úgy is jó. Ez nem befolyásolhatja, nem befolyásolja a te lelked nyugalmát, kettőnk boldog kapcsolatát.

Közösségi foglalkozások:
Budapest 8. kerület, Szentkirályi út 49 sz. alatt. Kapukód: 34.

Kedden 17:30-tól 19:00-ig Galambos Róbert vezetésével,
Csütörtökön 17:00-tól 19:00-ig Szabó János vezetésével.

Szentmise, minden hónap második vasárnapján 14 órától.
Mechatronikai Szakközépiskola Budapest XI. Rétköz utca 29-31. (Gazdagrét)

A közösségek, a Hármas Aranyszabály szerint működnek, ezek a következők:

1.Feltétlenül van szellemi, lelki adnivalóm, ha a többiek ezt igénylik (ezért készülni kell az összejövetelre!)

2. Feltétlenül gazdagodni fogok lelkileg, szellemileg általuk (ezért nyitottnak és tanulékonynak kell lennem a közösségben!)

3. Legalább annyira szeretnek a testvéreim, mint én őket (tehát nem érzékenykedhetek!)

Mindezt azért írattam le, hogy lásd, mit és hogyan kérek tőled!
Ez hát a személyre szóló üzenetem a számodra.
Nagyon szeretlek, és nagyon várlak, szükségem van rád!

Megáldalak
az ENGEM MEGISMERÉS és a
RÁM HAGYATKOZÁS ANGYALÁVAL!


A kérdést Jézus elé vitte; Petróczi István


Vissza az oldal tetejére


FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe