JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Biztos jövöt szeretnék

Gondolkodás-átalakítás > SZERETET

26/2640.
Kérdező:
BIZTOS JÖVŐT SZERETNÉK!
1. Gyakran bizonytalan vagyok.
2. Problémám a gazdagodás.
3. Szeretnék biztos jövőt előkészíteni családomnak.
HANG: "Kedves Barátom!
1. Bizonytalanságod alapja az, hogy Velem akarsz olyan úton járni, amely utat te gondoltál ki magadnak. Az nem baj, ha valaki kigondol egy életutat, s utána Velem akarja ezt járni. A baj akkor kezdődik, amikor valaki
minden áron ragaszkodik az általa kigondolt úthoz, és attól tart, hogy Én, Jézus, majd le akarom őt erről beszélni. Megnyugtatlak, ettől nem kell félned. Mindaddig veled megyek bármilyen úton, amíg a másoknak nem ártás, a másoknak megbocsátás és az a segítő szándék vezérel, amit magadnak is joggal elvárhatsz másoktól.
A benső bizonytalanság felszámolásának egyik legjobb eszköze a jó reggeli imádság. Tehát nem az akármilyen imádság!
Jól akkor imádkozol, ha gyermeki bizalommal fordulsz Felém, és így kéred élő hittel a bölcsesség adományát (Jakab 1;5), angyalaim segítségét, szerető áldásomat, az elinduló napodra.
2. Soha nem az a fontos, hogy kinek mije van, hanem az, hogy amije van, azt mire használja! Kétségtelen, hogy a gazdagság óriási leleplező erővel bír. Semmiféle anyagnak, sem aranynak, sem gyémántnak önmagában erkölcsi értéke nincs. Erkölcsi értéket, illetve értéktelenséget, mindig csak az emberi szív hordozhat. Úgy a jó, mint a rossz, a szívből, tehát az emberi magatartás törekvésközpontjából ered.
Mindaddig, amíg az előbb aláhúzott mondat tartalmával van tele a szíved, teljesen mindegy, hogy mennyi anyagi javakkal rendelkezel!
3. Mivel téged is csak az igazság szabadíthat meg megkötözöttségeidtől, ezért meg kell mondanom világosan és egyértelműen, hogy e harmadik pontban foglalt kívánságoddal nem értek egyet. Nincs ember a világon, aki egy másik embernek, lehet az a világ legcsodálatosabb gyermeke is, jövőjét biztosítani tudná! Erre senki nem képes!
Sem a mulandó, sem az örökké tartó életet senki nem biztosíthatja más számára. Még Én, Jézus sem tudtam és tudom ezt megtenni! Ez mindig csak KETTŐNK műve lehet! Ebbe másnak beleszólása csak annyiban lehet, amennyiben Nekem! Tehát amennyiben valaki igényli ehhez a segítséget!
Nagyon szeretlek és megáldalak a TISZTÁNLÁTÁS LELKÉVEL!"Vissza az oldal tetejére
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe