JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Csalódott vagyok

Gondolkodás-átalakítás > AZ UTOLSÓ IDŐK

24/2362.
Kérdező:
CSALÓDOTT VAGYOK A TANFOLYAMOK UTÁN.
1. Különböző ezoterikus tanfolyamok elvégzése után is
bizonyos csalódás él bennem.
2. Egy csodás kereszt-látomás után szeretnék reális maradni.
HANG: "Drága Gyermekem!
1. Azok a tanfolyamok, melyeket elvégeztél, olyan eszközök, amelyek nem pótolhatják a lényeget, csupán pótcselekvésekre használhatók a lényeg nélkül. Mi a lényeg?
Felvállalása a gondolkodás-átalakításnak! Ennek pedig feltétlen feltétele: rendszeres tanulmányozása az evangéliumaimnak, az ezekben foglaltaknak megbeszélése Engem szerető és kereső emberekkel, és a
párbeszédimában, tehát élő hittel Hozzám emelni a lelkedet.
Ha ezeket vállalod, akkor a különböző ezoterikus tanfolyamok nagyszerű eszközöknek bizonyulnak arra, hogy szívbékédet megtaláld, s másoknak is eredményesen mutasd a Hozzám vezető utat.
De ha nem vállalod, akkor egy idő után magad előtt is lelepleződsz, és belátod, hogy az elvégzett tanfolyamok által nem váltál
hiteles emberré, és pótcselekvések irányába visznek ezek a különben nagyon is alkalmas eszközök annak az útnak a vállalására, amellyel Én, Jézus, magamat azonosítottam, amikor ezt mondottam: "Én vagyok az ÚT!"
A tanulás és a józan imádkozás tehát az a sínpár, amelyen biztonságosan tud haladni életednek vonata, amely boldogságod hordozója. Minden más úton ki vagy téve a kisiklás veszélyének. A gondolkodásátalakítás és a józan imádság útján soha! Ez az egészséges ALÁZAT útja!
2. Látomásodat Tőlem, Jézustól kaptad! Soha nem fogod elfelejteni! Bizonyos értelemben neked Veronika kendőjévé kell válnod, hogy verejtékes arcomat, amely időnként annyira szomorú, Irántam való szereteteddel megtöröld. Valóban az olyan utolsó időket élitek, amelyet Én éltem, amikor keresztutamat jártam, amikor a kereszten függtem. Az idő betelt. Megváltásotok közel van már! Vállaljátok föl életemet, halálomat, hogy dicsőséges feltámadásomnak is részesei lehessetek!
Megáldalak
SZÍVEM KIMONDHATATLANUL NAGY SZERETETÉVEL!"

Vissza az odal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe