JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Mit vár tölem Jézus?

Gondolkodás-átalakítás > SZERETET

43/4721.
Kérdező: MIT VÁR TŐLEM JÉZUS?

1. Milyen cselekedeteket vár tőlem Jézus?
2. Nem hallom, amit a Szentlélek mond, hiába csendesedem el.
3. Valakit megbántottam, de már megbántam, és bocsánatot is kértem tőle!
HANG: "Drága Gyermekem!
3-2. A harmadik kérdéssel kezdem, mert rá szeretnék mutatni arra a Lelkem által való vezetettségre, amelyet megcselekedtél. Azt a bocsánatkérést, amelyet a felé az ember felé tettél, akit megbántottál, bizony a Lelkem sugallta neked. A lelkiismereteden keresztül tudtam megszólalni benned, és te követted az Ég akaratát! Meghallottad és követted Szentlelkem szavát. Ennél többet pedig nem is nagyon tehetsz!
Én mindenkiben, aki lelkében nyitott Felém, meg tudok szólalni a lelkiismeretén keresztül. Az emberré válástok pont ezen áll vagy bukik. Meghallja-e, követi-e a ti lelketek Szentlelkem szavát?! Te meghallottad, és békességet vittél oda, ahol békétlenség volt. Az egész Mennyország ujjongott neked! Az nem baj, hogy ezt nem hallottad, de most tudod, mert elmondtam neked! Azt tudnod kell, hogy senkinek az életébe kívülről nem kiabálok bele, akármilyen csendben várja azt, hogy megmondjam neki, mit kellene tennie. Csak a lelkiismeretén keresztül tudok megszólalni, ahol a gondolat a szívből az elmébe száll, és az érzelem meg az értelem közösen megalkotja a valóság tudati tükröződését: az igazságot. Azt az igazságot, amely azért igaz, mert Belőlem táplálkozik, de teljes tartalmi kibontására egy örökkévalóság is kevés!
Vannak ugyan médiumok, akik - mint az automatikus üzenetrögzítők -közvetítik a szellemvilág akaratát. Az ilyen médiumok lelkiismerete nem működik erkölcsi szűrőként, és azt élik meg, hogy nem felelnek azért, amit közvetítenek. Ezért a felelősséget rendszerint Rám hárítják, mondván: felsőbb utasításnak engedelmeskedtem! Az ilyen közlések, tanítások nem Tőlem vannak. Nem, mert nem vagytok bábuk, és nem vagytok hirdetőoszlopok. A szeretet gyermekei vagytok, és a legkevesebb az, hogy mindenki értelemmel értse, és jónak tartsa azt, amit képvisel. Akkor is, ha a gondolat forrásában nem az övé.
1. Megcselekedned is csak azt kell, amit jónak látsz, de azt tényleg meg kell tenned! Azt a jót, amit szeretnél, hogy veled is tegyenek. Ezeket várom tőled, és ezeket várom mindenkitől. A cél mindenkinél ugyanaz. Szeretni, és erről tanúságot tenni a világban. Ez minden ember boldogságának forrása. Erre hívlak és erre tanítalak minden pillanatban. Arról ismerni fel, hogy hisztek Bennem, hogy szeretitek egymást, úgy ahogy Én szerettelek titeket! Keress magadnak olyan közösséget, ahol ezt már élik. Ha kéred médiumom segítségét, örömmel a rendelkezésedre áll.

Nagyon szeretlek, és megáldalak a TANULÉKONYSÁG LELKÉVEL!"Vissza az oldal tetejére
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe