JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Egy édesanya szeretne meghalt leányával valahogy kapcsolatba kerülni.

Gondolkodás-átalakítás > SZERETET

4/268.
Kérdező:
Egy édesanya szeretne meghalt leányával valahogy kapcsolatba kerülni.
Asszonyom! Tisztelettel közlöm Önnel, hogy én nem vagyok halottidéző. Szó sincs róla. Csupán arról van szó, hogy bejelentkezhetnek nálam olyan szellemi lények, akik már akár elköltöztek e világból, akár soha nem is jöttek le ide. Ezt én nem tudom előidézni, csupán gondolatban fordulhatok hozzájuk, de nem rajtam áll, hogy kapok-e választ, vagy sem. Úgy gondolom, ezzel mindenki így van. A mennyek országa nem a halállal kezdődik, s a pokol sem. Már itt magunkban hordjuk ezt, vagy azt. Kérem ne mondja senkinek, hogy ilyen ügyben keressenek fel, mert ettől én nagyon el akarom határolni magamat. A bennem megszólaló HANG olyankor szokott válaszolni a feltett kérdésekre, amikor azok a kérdezőt lelkileg előbbre tudják vinni. E HANG mögött legtöbbször valóban Jézust ismerem fel, de természetesen szólhat más is odaátról.- Meg kell mondjam, hogy most ez történt, mert alig kezdtem olvasni levelét, máris megszólalt bennem leánya hangja. Ezeket mondta:
HANG: "Anyám! A szeretet nem birtoklás. A SZERETET nem más, mint bizalmas ráhagyatkozás a SZERETET FORRÁSÁRA, AKI MINDENKIT ÖNMAGÁRA TEREMTETT, mert NÁLA boldogítóbb nem lehet senki a világon. A halál csak azoknak büntetés, akik még nem haltak meg. A földi élet senkinek sem ad megoldást. Neked sem Anyám. A föld csak a kárhozottaknak nem rossz. Nekem itt sokkal jobb, mint valaha is elképzelhettem volna. Azért nem hiányzol, mert itt nem probléma a várakozás. Itt mindenki ráér. Kivéve a kárhozottakat. Ők szeretnének minél előbb legalább a Földre visszakerülni, hogy életük anyag-rezgéseit finomítani tudják. De általában nem tőlük függ, hogy mikor juthatnak ilyen állapotba. Ezért ők nagyon türelmetlenek, s borzasztóan szenvednek önzéseik miatt, és amiatt, hogy nem hitték azt, amit itt most tapasztalnak.
Most így szólítottalak meg: Anyám. Pedig Testvérem vagy. Anyám csak voltál. Számomra nem okoz örömet, hogy olyasmi miatt szenvedsz, ami már nincs: anya-gyermek kapcsolat miatt. Sokkal mélyebb kapcsolat itt a testvéri kötelék. Ez a legmélyebb a szellemvilágban. E kapcsolatban lehet a legtisztább szeretetet megtalálni. Azért ez a legtisztább, mert ez a legszabadabb. Jézus is elsősorban nem apánk, nem anyánk, hanem TESTVÉRÜNK lett. És ez olyan nagyszerű! Veled is testvéri kapcsolatban fogok véglegesülni. De erre még várnod kell. Neked jobban kell várnod, mint nekem. Ezt most nem tudom neked megmagyarázni, hogy miért. Csak annyit mondhatok, hogy te komplikáltabb földi sorsot választottál magadnak, mint én annak idején.
Imádkozz sokat. De ne értem! Beszélgess Istenünkkel. Annyi hálálkodni valód van. Ezeket vedd észre. Szeresd dicsőíteni azt, Akit ez egyedül valóban megillet. Kérő imáid alapja pedig legyen az a hét kérés, amit minden Miatyánkban el szoktatok mondani. Ne bánkódj miattam, hanem örülj velem. Azt szoktátok mondani, hogy a HIT a szívnek a szeme. Ez így igaz. Akarjál látni a szíveddel, tehát erősítsd hitedet. - Neked most furcsa lehet, hogy én tanítalak téged, de hát itt sokkal tisztábban látunk mindent, mint a földi életünkben.
Nagyon szeretlek, és sokat imádkozom érted. Áldjon meg téged a végtelen SZERETET!"
Hát ezeket mondta nekem most a HANG, melynek tulajdonosa valamikor az Ön leánya volt.
Tisztelettel,
Vissza az oldal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe