JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Ki számomra az igazi

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

26/2643.
Kérdező:
KI SZÁMOMRA AZ IGAZI?
1. Mikor találom meg az igazit?
2. A helyes utat járom?
3. Mit tehetek még azért, hogy lefogyjak?
HANG: "Drága Gyermekem!
1. A földön nincs
igazi! Sem magad, sem mások számára nincs olyan ember, akiről azt lehetne mondani, hogy ő az, aki üzembiztosan a boldogság honába röpítheti párját. A magány és a társkapcsolat, bár más minőségben, de feltétlenül keresztet jelent.
A földön csak az emberi szívben lehet mennyország, de rajta kívül semmiképpen. A szívbéke pedig, ami a boldogságnak másik neve, nem attól függ, hogy kivel élsz, hanem attól, hogy kiért élsz! Ha azért élsz, akire teremtve lettél, tehát Értem, Jézusodért, akkor együtt járjuk keresztutadat. Amint annak idején cirenei Simon Nekem segített a kereszthordozásban, úgy segítek Én neked, ha értem élsz. Általam megszentelt lesz keresztutad. Nélkülem boldog soha nem leszel. Legföljebb bódult! Bárki lesz tehát a társad, az lesz a legnagyobb kereszted!
2. Az ÚT Én vagyok, Jézus! Ha fontos vagyok, a legfontosabb vagyok számodra, akkor jó úton jársz. Ha más fontosabb, mint Én, akkor nem jó úton jársz. Aki bárkit a világon jobban szeret, mint Engem, Jézust, az nem méltó hozzám! Máté 10;37 így értendő.
3. Sok szakértője van annak, hogy miképpen lehet a felesleges testsúlyt leadni. Én nem foglalkozom ezzel. Én azzal foglalkozom, hogy hogyan lehet valaki boldog. Aki úgy gondolja, hogy testsúlya változtatásával boldoggá lehet, az, feltétlenül csalódni fog. Minden ember csak szívében élő szeretet növekedésével, és nem testsúlyának csökkentésével érheti el azt a szívbékét, benső harmóniát, ami már itt a földön megízleltet valamit a mennyek országából.
Nagyon szeretlek. Engem ez boldogít. Téged sem tud más boldogítani, csak szíved szeretete!
Megáldalak SZÍVEM SZERETETÉVEL!"
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe