JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Csak te tudsz segíteni rajtam, Uram!

Gondolkodás-átalakítás > SZERETET

43/4742.
Kérdező: CSAK TE TUDSZ SEGÍTENI RAJTAM, URAM!

1. Egy álomról kérdezem a Hangot.
2. Szabadíts meg megkötözöttségemtől, Uram!
3. Gyermeknevelésben kérem Jézus segítségét!
HANG: "Drága Gyermekem!
1. Amit álmodban láttál, az teljes mértékben Tőlem van! Azért mutattam meg neked e szimbólumot, hogy megerősítselek abban a hitben, hogy te magad, és amit teszel, az Isten előtt nagyon kedves, szándékommal megegyező. Az ég felhői mögött megjelenő Égi Béke a Földön embléma azt a valóságot tükrözi, hogy egy olyan, a világon egyedülálló közösséghez tartozol, ahol az Engem szeretők gondolkodásában, cselekedeteiben CSAK A MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SZERETNI TUDÓ, ÉS EZÉRT A SZERETETLENSÉGET IS ELVISELŐ ISTEN LÉTEZIK. Az a gyermekem, akire a Bokor Közösség létrehozását bíztam, azért szólt hozzád az égből, hogy tudatosítsa benned azt, hogy az Égi Béke a Földön közösséget a Bokor Közösségtől csak karizmatikus lelkülete különbözteti meg, és semmi más! A két közösség a lényeget tekintve tökéletesen egy! Annyira egy, hogy egyetlen jó szándékú közösség sem mondhatja el magáról, hogy maradéktalanul Engem, Jézust, képvisel, amíg e Bokor Közösség által képviselt hitvallást nem teszi magáévá. AZ ERŐSZAK SEMMILYEN FORMÁJÁVAL NEM AZONOSÍTHATÓ A TEREMTŐ ISTEN! NEM, MERT A SZERETET CSAK ERŐSZAKMENTES VILÁGBAN KÉPES ÖRÖKKÉ ÉLNI!
2. Problémád gyökere kétágú. Az egyik ága a megfelelni akarás, a másik pedig a társtalanság. Mivel te is pontosan tudod, hogy úgy sem tudsz megfelelni a körülötted lévő világnak, ezért támasz hiányában úgy próbálod meg magadat szeretni, hogy amikor nehézségeid adódnak, elkezded magadat táplálni. Önmagad eltúlzott táplálása valójában az elrontott önszeretetnek egy formája, mert azt is jól tudod, hogy ez sem egészségedet, sem lelked javát nem szolgálja, hanem csupán a nehézségeidtől való félelmedet fogalmazza meg. Pedig neked igazából nincs mitől félni. Teljes szíveddel, lelkeddel az Enyém vagy. Ha nem tudnád, a NEVED BE VAN ÍRVA A MENNYEK ORSZÁGÁBA! Adj érte mindennap hálát! Bízzál Bennem, gyermekem! Én, Jézus, akkor sem mondanék le rólad, ha százszor annyit ennél, mint most eszel! Az Én hűségem feléd töretlen, és állapotszerűen azon vagyok, hogy fizikai és lelki terheiden csökkentsek. Természetes, hogy amikor reménykedve kéred, újból segítek, ezért teljes megszabadulásod megkötözöttségedtől már el is kezdődött. ÁLDÁSOM JELEN ESETBEN RENDKÍVÜLI MÓDON HAT RÁD!
3. Gyermekeid nevelésében fő szempont az, hogy te neveld őket, és ne ők neveljenek téged. Nem arra gondolok, hogy ne légy nyitott, és ne tanulj tőlük mindenben, amiben csak lehet, hanem arra, hogy személyiségük akkor lesz befogadó és közösségi, ha megélik azt, hogy nem mindig az van, amit ők akarnak, hanem az, amit te, az anyukájuk akarsz. A gyermek személyisége nagyon erős, de egyénisége csak akkor alakul helyes irányban, ha személyiségét képesek vagytok formálni. A hangerő a gyermeknevelésben sem erő! Főleg akkor nem, ha nincs mögötte következetesség. Az a gyermek, akinek nem tudnak nemet mondani, abban a tudatban nő fel, hogy neki mindent szabad. Felnőttként, amikor a világ mond neki nemet, akkor abba vagy tönkremegy, vagy agressziót vált ki belőle. Saját érdekében tanítsd meg őt arra, hogy hol van a saját szabadságának a határa. Még egyszer mondom, hogy a következetesség az orvosság erre a problémára, és az a tudat, hogy soha senkit nem hagyok erején felüli megpróbáltatásban.

Nagyon szeretlek, és megáldalak
a HIT, a REMÉNY és a SZERETET LELKÉVEL!"


Vissza az oldal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe