JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Körülményeimmel vannak a bajok

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

18/1779.

Kérdező: KÖRÜLMÉNYEIMMEL VANNAK A BAJOK.
1. Mit tegyek, hogy jobbra forduljon életem?
2. Házasságomban nincs egyetértés.
3. Munkahelyem nem nyújt rendes megélhetést.
HANG: " Kedves Barátom!
Amikor a leprás szíriai Naamán meghallotta Elizeus próféta tanácsát, hogy fürödjön meg a Jordánban, nagyon felháborodott! Dühös volt, hogy ilyen bagatell, egyszerű kívánságot ajánlanak neki, mikor ő valami egészen különleges csiribú-csiribá szertartásra volt felkészülve. Alig tudták szolgái rábeszélni, hogy tegye meg ezt az egyszerű dolgot.
Megtette és megtisztult! Így vagyok most Én is veled.
Hozzám fordulsz azzal, hogy legyen boldogabb az életed, és úgy gondolod, hogy Én most valami egészen különleges, soha nem hallott, a külső körülmények csodálatos megváltoztatását lehetővé tevő tanácsot fogok neked adni.
Mindhárom problémádra egyetlen szóval tudnék felelni, de nem akarlak elkedvetleníteni. Mivel nagyon szeretlek, ezért öröktől fogva már úgy gondoltam rád, hogy boldogságod gyökerét saját szívedbe ültettem bele. Igen! Minden, ami komoly érték, az belülről indul el kifelé, és nem kívülről befelé!
Bizonyára hallottad már, hogy milyen bejelentéssel, kijelentéssel kezdtem el nyilvános működésemet. E kijelentés így hangzott:
ALAKÍTSÁTOK ÁT GONDOLKODÁSOTOKAT! Ez az az első gomb, amelyet jól kell gombolni, mert ez az alapja mindennek!
A legtöbb ember nagy-nagy jó szándékkal földi életében Istenhez akar eljutni, mert úgy gondolják, hogy akkor majd megoldódnak gondjaik. Ez a szemlélet nem vezet sehová! Nektek nem Istenhez kell jutnotok, hanem Istennel kell járnotok! A kettő között óriási a különbség! Tehát belülről kell elindulnod neked is! Benned élek, és ahogy felismersz Engem magadban, úgy fogod látni, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre ahhoz, hogy szíved békéjét, tehát az Én lakóhelyemet felismerd (János 14;24)!
Teljes képtelenség és istenkáromló gondolat az, ha valaki úgy gondolja, hogy olyannak teremtette őt az Isten, hogy saját boldogságát, békéjét, megelégedettségét mástól, másoktól tette függővé! Aki így gondolja, tehát aki bár jóhiszeműen, de ilyen istenkáromló állapotban él, az semmiképpen sem hordozhatja életén Isten áldását! Isten nem lehet ellentétben Önmagával! Isten JÓ Isten is, BÖLCS Isten is!
Kedves Barátom! Élete csak annak lesz megoldott élet, aki vállalja azt a szellemi munkát, amely a gondolkodásátalakítással együtt jár! Ez valóban szellemi munka, mert le kell ülni hozzá, elő kell venni a Bibliát és el kell olvasni, át kell elmélkedni az evangéliumokban található tanításomat. De ez még nem elég. Meg kell találnod azt a barátodat, ismerősödet, akivel el tudsz beszélgetni arról, hogy Én hogyan is gondolom boldoggá tenni azt, aki szeret Engem. Ilyenkor nemcsak ketten vagytok, mert Én is ott vagyok veletek (Máté 18;20).
Úgy gondolod, hogy sokat kérek tőled. Ez így igaz! Te is sokat kérsz Tőlem! Mindent, a boldogságodat, szíved békéjét, lelked megvilágosodását, ragyogását, tehát mindent, amiért a földre jöttél. Én is mindent akarok adni, amikor Magamat adom a János 14;24 és a Máté 18;20 alapján.
Nagyon szeretlek! De ez lényegében Engem boldogít. Ha te is kezdesz Engem embertársaidon keresztül, a gondolkodás-átalakítás vállalása által nagyon szeretni, akkor boldogságom meg tudom osztani veled. Igen, mert akkor át tudom venni tőled problémáidat, nehézségeidet. Akkor megérted azokat a szavaimat, amelyeket Máté 11;29-30-ban olvasol. Az egyetlen szót, amit nem akartam az elején leírni, most leírom:
GONDOLKODÁSÁTALAKÍTÁS!
Megáldalak a HIT, REMÉNY, SZERETET LELKÉVEL!"

Vissza az oldal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe