JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Nehezen megy a kapcsolatteremtés

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

21/2101.
Kérdező:
NEHEZEN MEGY A KAPCSOLATTEREMTÉS.
1. Életpályámmal kapcsolatban kérdezem a HANG-ot.
2. A kapcsolatteremtésben nem vagyok rugalmas.
3. Lesz-e megértő társam?

HANG: "Drága Gyermekem!
1. Mivel érzékeny idegrendszerrel rendelkezel, ezért mindig érezni fogod életed minden szakaszán, hogy 'nem ez az igazi'. És ebben teljesen igazad lesz mindig! Az operaszakon nem 20 éves korukban szoktak kiforrni az énekesek. Ha te attól tartasz, hogy kifutsz az időből, akkor nem értettél meg valami lényegeset abból, amit e területen a nagyok, a legnagyobbak gyakran hangoztatnak. Ez a szakma inkább áldozat, mint élvezet! Áldozat az énekesnek, élvezet a hallgatóságnak. Amelyik nyilvános szereplést vállaló zenész, énekes ezt nem érti meg, az nem képes maradandó élményt nyújtani a hallgatóinak.
Mint tudod, Isten mindenkit harmóniára teremtett. Isten maga az örök harmónia! Ezt a
harmóniát neked kell részben felfedezned, részben megteremtened magadban. Fölfedezned azért kell, mert EZ benned él! De ennek átéléséhez, tehát megtalálásához komolyan el kell mélyülnöd. Meg kell ismerned valódi önmagadat! Nem azt, aki álmaidban vagy, hanem azt, aki tetteidben vagy.
Meg kell ismerned azt a szívedet, amelynek bőségéből szól a száj, és amely ott van, ahol a kincsed van. Át kell látnod azt az értékrendet, amely lényegét csak az örökkévalóság szemüvegén át láthatja helyesen földi halandó. "Mi ez az örökkévalósághoz képest!?!" Erre kell válaszolniuk azoknak a valóságoknak, amelyek szívedet betöltik. Senki nem oldotta meg és senki nem rontotta el még életét azzal, hogy jó, vagy rossz életpályát választott magának. Aki körülményeit hibáztatja bármiért, az menekül a szembesüléstől!
Magadat viszed mindenhová! És soha nem az a lényeg, hogy hová mész önszántadból, hanem az, hogy ki vagy! Ha valóban magadra találtál, akkor magad nem fogsz menni sehová! Akkor mindig vinni fognak téged! Akkor rátaláltál arra a szellemi áramlásra, amely a
honnan, hová és miért kérdésekre adott válaszaid által vinni fog téged oda, ahová menned kell!
2. Benső merevséged jelzi, hogy az önzés és az önszeretet egy gyékényen árulnak még benned. Az önszeretet csúcsérték! Az önzés mindenkit lemerevít belül! Az önzés a hiúsági komplexusok gyökere. Ennek legyőzése nem
ruha kérdése! A világ egy nagy álarcosbál, de csak azoknak, akik még nem találtak rá az igazi szeretetre, tehát nem találtak Rám önmagukban és másokban. Pedig mindannyitok földi életének értelme ez lenne!
3. Olyan társad, amilyet álmodsz magadnak, nem lesz! Nemcsak a művészet, de a szeretet is elsősorban áldozat, és nem élvezet. Sőt! Az igazi művészet is pontosan azért áldozat elsősorban, mert szeretet!
Akik úgy gondolják, hogy akkor járnak jól, ha egy hű és megértő társra lelnek, azok pontosan onnan várják életük ki- és beteljesülését, amitől az előző sorokban óvtalak. Nem magunkon belül, hanem kívülről várják életük boldogító megváltását.
Ha Engem teszel életed legfőbb helyére, akkor Én feltétlenül gondoskodni fogok arról, hogy rád találjon az, aki szintén Engem tett élete legfőbb helyére, és ő mindent el fog követni, hogy egyre jobban megismerj és megszeress Engem, s Én mindkettőtöknek megadom azt a szívbékét, ami a földi életben az elérhető legnagyobb boldogság!
Nagyon szeretlek és megáldalak a HŰSÉG LELKÉVEL!"
Vissza az oldal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe