JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Miért kell annyit szenvednem

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

26/2515.
Kérdező:
MIÉRT KELL ANNYIT SZENVEDNEM?
1. Mit vétettem, hogy annyit kell szenvednem?
2. Mit tegyek, hogy szűnjenek fájdalmaim?
3. Lesz-e társam, aki segít minden körülményben?

HANG: Drága Gyermekem!
1. Jelen szenvedéseid oka az, hogy nem úgy akartál boldog lenni, illetve nem úgy akartak boldoggá tenni, ahogy Isten rólad ezt elgondolta. Ez kivétel nélkül minden földre született szellemi lényre áll.
A mondat első részét felfoghatjátok büntetésnek, amelyet önmagatoknak okoztatok, a másik részét pedig az önismeret útjának, illetve a szeretetben való növekedés lehetőségének.
A földi élet soha nem mennyország! Pokol, ha nem vagytok élő kapcsolatban Velem, Jézussal. Pokol akkor is, ha külsőleg csupa bódulat. Pokol ilyenkor is, mert csak meneküléssel lehet elviselni. Aki bódulatban él, az menekülésben él. Menekül az elől a szembesülés elől, amely helyes önismeretre segíthetné, és ráébreszthetné arra, hogy a boldogság mindig együtt jár a szeretetben való növekedéssel.
Mielőtt a földre lejöttem, és azokon a földrészeken, ahol még ma sem ismernek Engem, Jézust, az embereket rákényszerítette a józan eszük arra, hogy a gyakori újjászületés tényét elfogadva, helyére tudják tenni, megfelelő értelmet tudjanak adni a jelen szenvedéseiknek.
Az ember alatti világ, képtelen a szellemi lények állapotszerű hordozására. Bár szellemek szállhatnak meg állatokat, sőt növényeket is, de nem válhatnak azonossá ezek életével. Az ember nemcsak várományosa az örök életnek, hanem hordozója is már a földön. Éppen ezért mindaddig, amíg nem az örök értékekkel azonosul valaki, addig nem tudja megtalálni otthonát ott, ahol csak ezek az értékek dominálnak. A földi élet éppen arra szolgál, hogy megfelelő értékrendet alakítsatok ki magatoknak, magatokban. Minden szenvedés erre akar felszólítani benneteket.
Ha valaki minden körülményre és minden testi, lelki fájdalomra, problémára rá tudja kérdezni ezt: 'Mi ez az örökkévalósághoz képest?', az megoldotta életét.
2. Különböző fájdalmak különböző kezelést igényelnek. Ha konkrét fájdalom megszüntetését kéred Tőlem, Jézusodtól, akkor tudok konkrét terápiát javasolni. E nélkül neked kell megtalálnod konkrét bajaidra a konkrét megoldást.
3. Nem lesz társad, aki segít minden körülményben. Ilyen társ egyszerűen nincs! A legodaadóbb rabszolgák sem voltak olyanok, akik minden körülményben uruk segítségére tudtak volna lenni. Ennek egyszerű magyarázata az, hogy nem egymásra, hanem Istenre vagytok teremtve, és mindaddig nyugtalan marad szívetek, amíg Bennem, Jézusban meg nem nyugszik.
Nagyon szeretlek! Ott vagyok szíved mélyén. Boldogító módon vagyok benned. Ennek felismerése csak akkor lehetséges, ha vállalod azt a gondolkodásátalakítást, amire nyilvános működésem elején felszólítottalak benneteket. (Márk 1;15)
Megáldalak SZÍVEM SZERETETÉVEL!"


FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe