JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Vállaljam ittas élettársamat

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

26/2660.
Kérdező:
VÁLLALJAM ITTAS ÉLETTÁRSAMAT?
Elhagyott élettársam az ital miatt. Visszafogadjam?
HANG: "Drága Gyermekem!
Az ital által mindig a Sátán megy élettársadba. Ha vállalod, hogy együtt élj bizonyos ideig a Sátánnal, csak akkor fogadd őt vissza. Ha ő vállalja, hogy végleg lemond az italról, akkor nincs problémád. De ebben az estben csupán az ígéret nem elég!
Fontos tudnod, hogy mindenki csak önmagáért felel. Te nem mondhatod azt, hogy feladatod őt segítened akkor is, ha elissza az eszét. Senki sincs úgy egy másik ember mellé rendelve, hogy ennek nem vállalása a másik embernek rovására mehetne. Ez jelenti azt, hogy mindenki csak önmagáért felel. Más az, ha ő kéri, hogy állj mellé. Akkor ezt nem utasíthatod vissza mindaddig, amíg ezt komolyan gondolja. De azért ragaszkodni valakihez, mert hátha megtér e ragaszkodás hatására, ez olyan megkötözöttség, amely mások irányában is megnehezíti lelki, szellemi kibontakozásodat.
Nem embertársaitokhoz, hanem Hozzám, Jézushoz, kell hűségesnek lennetek! Aki bárkit jobban szeret, mint Engem, az nem méltó Hozzám! Egymásra csak annyiban vagytok teremtve, amennyiben Hozzám kerülhettek egymás által közelebb.
Nagyon természetes, hogy általatok is kerülhet Hozzám közelebb bárki, ha ő ezt akarja. De nektek nem az a feladatotok, hogy mások szabad döntéseit bármiképpen is egyirányú utcává tegyétek. Nekem, Jézusnak, földi életem föláldozásába került ennek az elvnek tiszteletben tartása. Volt lehetőségem arra, hogy manipuláljam Júdást, de nem tettem, mert akkor átléptem volna szabadságom körét.
Ha az él szívedben, hogy Nekem tartozol azzal, hogy hű maradj ahhoz, aki hűtlen lett hozzád, akkor vállalnod kell őt. De csak Miattam, és nem azért, hogy ő ennek hatására esetleg majd megváltozik. Nem változik meg! Mindenki csak annak hatására változik meg, ha belátja, ha saját bőrén azt tapasztalja, hogy ő ezzel jól jár, s ennek elmulasztásával pedig rosszul jár. Itt is áll az állítás: csal belülről oldódnak meg a dolgok!
Én, Jézus, mindenképpen veled maradok, amíg te ezt engeded. Hűségem irántad végtelen. Legyen a te hűséged is ilyen Irányomban!
Megáldalak a HŰSÉG LELKÉVEL!"
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe