JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Párbeszéd-ima 2010. 12. 12.

Párbeszéd-ima

Párbeszéd-ima


Jézusom!
Hála Neked ezért a napért! Összejövünk a testvéreimmel a Te Nevedben, hogy egyre tisztábban, egyre helyesebben szeressünk Érted, Veled és Általad!

"Drága Barátom!
Amit közösségeteknek mondok, azt mindenkinek mondom!

Drága Gyermekeim, Drága Gyermekem!

Az Isten világa az Ajándékozás világa! A Mennyek Országa az örök szeretet világa, ahol mindig de mindig karácsony van! Soha el nem múló Karácsony! Az Engem színről-színre látás világában minden gyermekem nem csak azt éli meg, hogy ő megajándékozott, hanem megéli azt is, hogy ő egy felbecsülhetetlen értékű egyetlen ajándék.

Testvéreim!
A földi világ a felkészülés helye, az Isten ajándékozó világába történő belépésre. A földi életekben mindenki lehetőséget kap annak a benső szeretet tartalomnak a kibontására, megélésére, amelyre leszületése előtt a megjavulás szándékával az Égben már igent mondott. Tehát egy olyan világban igazolhatja szeretetének komolyságát Előttem, ahol Rám figyelve van, akit képes az irgalmas szolgáló szeretettel megajándékozni. Ezek után nem mondhatja senki Nekem, én szerettem volna Uram tanításod szerint szeretni, de nem volt hol, és nem volt mikor, és nem volt kit.
Ezért a földi életed legyen egy örök ADVENT. Legyen az a Nálam és Tőlem tanulás, amely nem csak a múló évek karácsonyai előtti időszakára vonatkozik, hanem a teljes földi életedre. Nagyon várlak, hogy ha eljön az ideje, ünneplőbe öltöztesselek Lelkem által, az Újjászületés Csodájának ajándékával, és bemerítselek abba a Tűzbe, amely nem éget, nem kormoz, hanem melegít és világít, hogy mások is Hozzám találjanak!

Megáldalak benneteket Szent Lelkemmel, az Örök Karácsonyi Öröm Ajándékával!"

Petróczi IstvánVissza az odal tetejére

FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe