JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Párbeszéd-ima 2009. 11. 08.

Párbeszéd-ima

"Ez az én parancs(olat)om, hogy (úgy) szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket. Ennél nagyobb szeretet senkiben sincs, mintha valaki lelkét adja oda barátaiért. Ti az én barátaim vagytok, ha megteszitek azt, amit én parancsolok nektek.  Többé nem mondalak titeket rabszolgáknak, mivelhogy a rabszolga nem tudja, mit tesz az ő ura. Titeket pedig barátoknak mondottalak, mivelhogy mindeneket amiket hallottam Atyámtól, tudtul adtam nektek (megismertettem veletek)." János15.12-15


Uram Jézus! Mit üzensz nekünk, a 2009. november 8-i szentmisénk alkalmával?

"Drága gyermekeim!
Rend a fejben, és rend a szívben! Nincs ennél fontosabb, felemelőbb és boldogítóbb feladata az embernek sem az égben, sem a Földön.
Végtelen öröm tölti el a szívemet, amikor egy gyermekem végre meglátta és megértette, hogy az egyetlen valóságos erkölcsi rend, Én Magam Vagyok!

Igen, mert csak ennek megértése és elfogadása által vagyok képes lakást venni a szívbe, hogy szeretetként, feladatokra késztetve, Életté váljak bennetek.
Az Igémet megismerni, Rólam gondolkodni, közösségben Engem tanulni, ezáltal Velem folyamatosan kapcsolatot tartani.
Csak így tudjátok megvalósítani azt, amit kértem: alakítsátok át gondolkodásmódotokat, mert csak ezáltal tudtok egyre jobban örülni az örömhírben, Bennem!
Nagyon nagyra értékelem mindenkinél az ebben az irányba való törekvését, mert a gondolkodás-átalakításban, tehát az Engem megismerésben végzett munkátokat megtenni, csak az Irántam való hűségben vagytok képesek.
Rend a fejben és hűség a szívben!

Ez az a két útitárs, amely benneteket az Atyám házába, a kezdettől fogva nektek készített lakóhelyetekre HAZA vezet!

Megáldalak benneteket a gondolkodás-átalakítással kézen fogva járó hűség lelkével!"
"Békességet hagyok nektek, az én békémet adom nektek, nem úgy adom nektek, amint a világ adja." János14.27.Vissza az oldal tetejére
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe