JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Aki azt hiszi, hogy hisz a szeretetben

Gondolkodás-átalakítás > SZERETET

5/365. AKI AZT HISZI, HOGY HISZ A SZERETETBEN
Kérdező:
Uram! Nem tudok megfogalmazni kellőképpen kérdéseket egy tizenhét éves leány levelével kapcsolatban. De tudom, hogy Te így is válaszolni akarsz neki.
HANG:" Igen, válaszolok. Gyermekem! Te azt írod, hogy hiszel a SZERETETBEN. Úgy látod, hogy az embereknek nem szeretetre, hanem pénzre van szükségük. Szerinted tele van legtöbb közösség képmutatással. Te úgy gondolod, hogy néha érdemes templomba is elmenni, de ezt ne mások írják neked elő, hogy mikor. Akkor mész el, ha a templom hidegét, csendjét, levegőjét és a szentség aranyát be tudod fogadni. A haláltól nem félsz, de félsz a kutyáktól. Neked furcsa, hogy milyen kérdésekkel fordulnak emberek Hozzám, a HANG-hoz. Úgy gondolod, hogy az emberi agy mindenben korlátolt. Magadban az állatok tulajdonságait véled felfedezni. Vágyad az, hogy gyógyítani tudjál. Nem tudod, hogy rossz vagy, vagy jó. Érzed, hogy valaki figyel téged írásod közben. Tudni szeretnéd, hogy ki ő.
Ami most benned van, az mellett nem mehetek el szó nélkül. Először is óriási kijelentésed az, hogy hiszel a SZERETETBEN. Szavaid arról tanúskodnak, hogy jól tudod, mit jelent valójában szeretni.
ADNI. Kétségtelen, hogy az emberek legnagyobb része kapni akar és nem adni. Mivel a szeretetet nem lehet odaadni, mert a szeretet maga az adás, ezért csak megnyilvánulásaiban ismerhető fel. A ti földi életetekben abban az emberben van igazán szeretet, aki okosan áldozatot tud vállalni mások érdekében. Csak az okos adományozás nevezhető Tőlem jövő szeretet-megnyilvánulásnak.
Gyermekem! Hidd el, mindenki vágyik arra, hogy szeressék. Egyik legnagyobb tévedésetek viszont éppen az, hogy boldogságotok forrását mások irántatok tanúsított szeretésétől várjátok, és nem a bennetek tevékenykedni, adni akaró szeretettől. Hidd el, bármennyire is tud boldogítani valakit az, hogy más, vagy mások szeretik őt, tartós boldogságot csak az biztosít magának, aki magában hordja azt a szeretetet, mely mások iránti szolgálatban, ajándékozásban, megbocsátásban nyilatkozik meg.
Tehát a szeretetet mindenki igényli másoktól, csak sajnos azt nem, hogy másokat szeressen. Pedig az Irántam való szeretet nem is tud pozitív módon másképpen megnyilvánulni, csak úgy, hogy adományozásban az emberek felé irányul.
Az Irántam való szeretetnek van negatív irányú megnyilatkozása is. Mikor valaki Irántam való szeretetből megtagad önmagától valamit. Ha ezt okosan teszi / böjtök, egyéni önfegyelmező eszközök használata /, akkor Felém áradó szeretetéről tesz tanúságot. De pozitív módon, közvetlenül Engem szeretni nem lehet, csak közvetve, embereken keresztül. Közvetlenül csak elmondani tudjátok Nekem, hogy szerettek Engem.
A közösségekben tapasztalható
képmutatást ne vedd gonoszkodásnak. Minden ember törekszik afelé, hogy jó véleménnyel legyenek róla. Ennek nem az az oka, hogy az ilyen ember másokat be akar csapni, csupán az, hogy szeretetre vágyik, és ezért jobbnak akar feltűnni, mint amilyen. Ez pedig onnan van, hogy általában még a legjobb emberek sem a másik embert szeretik, hanem annak jó tulajdonságait. Kevesen vannak olyanok, akik hibáikkal együtt szeretik embertársaikat. A képmutatásoknak legtöbbször ez a gyökere. Persze ez sem dicsérendő, de meg lehet érteni.
A kutyáktól való félelem részben jogos. Azért részben, mert azok a kutyák, melyekkel az utcán találkozol, jobbak, mint az emberek. Ok nélkül nem támadnak. De ha valaki menekülni kezd előlük, akkor ösztönük szerint, azt meg kell fogniuk. Ha párszor megtapasztalod, hogy egy kutya az utcán akkor sem bánt, ha egészen magadhoz engeded, akkor e félelmed teljesen eltűnik. Más dolog az, mikor egy kutya saját otthonának területén van. Ott nyugtalanító számára, ha egy
idegen megjelenik.
Gyermekem! A gyógyítással kapcsolatban azt mondom neked, hogy belőled is árad olyan energia, mely képes mások baját enyhíteni. Aki szeret, abban Én jelen vagyok. Az viszont már problematikusabb dolog, hogy a testi bajok gyógyítására kit választhatok ki, mert a gyógyító szerep sokkal veszélyesebb, mint sokan gondolják. Nem miattad veszélyes, és nem azok miatt, akik Általam gyógyítani tudnak, bár ezek is visszaélhetnek ezzel az adománnyal, de főleg a mai kor emberének veszélyes, mivel legtöbb ember, a visszakapott egészségét nem arra használja, amire kéne. Legtöbb embernek jobb lenne, ha beteg maradna, mert akkor kisebb felelősség terhelné a tekintetben, hogy mire használta fel idejét, szeretetét. Azt ajánlom hát, hogy bízd Rám e dolgot. Fogsz tudni gyógyítani annyira, amennyire lelked, lelketek javára válik.
Aki pedig melletted van és szeretettel figyel téged, az a te őrangyalod. Ő nem tágít mellőled. Sokat segít neked, de még többet tudna, ha többet foglalkoznál vele.
Megáldalak a BIZALOM LELKÉVEL."
Vissza az oldal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe