JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


A szerelemröl

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

26/2663.
Kérdező:
A SZERELEMRŐL
1. Mely hibáimat kell feltétlenül kijavítanom?
2. Beszélj nekem a szerelemről.
3. Kislányunk megtanul valaha beszélni?
HANG: "Drága Gyermekem!
1. Elvileg minden hibádat feltétel nélkül ki kell javítanod! Mivel minden rossz egy elrontott jó, ezért az erkölcsi rendben miden rossznak a szeretet elrontása a gyökere. Tehát nem arról van szó, hogy minden hibádat külön-külön javítgasd. Ez túl nagy lelki gyötrelemmel járna! Itt arról van szó, hogy minden reggel el kell határoznod magadban, úgy kell elindulnod napi teendőid intézésére, hogy megígéred Nekem, mindenkinek jót fogsz akarni, és minden gondolatod, szavad és cselekedeted Nekem ajánlod, vagyis Értem fogsz élni.
A Velem, Jézussal való kapcsolatotokat nem egyes tettek döntik el, hanem az az elhatározás, az a döntés, hogy állapotszerűen Velem akartok élni. Hasonló ez a házassághoz. Az is elsősorban állapot, amely különböző tettekben realizálódik. Így vagyok Én is veletek!
Ha azt veszed észre, hogy nyugtalan a szíved, mert olyat gondoltál, szóltál, cselekedtél, amely megszomoríthatott Engem, akkor bánd meg, és élj tovább úgy, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő!
2. Azt kéred, hogy beszéljek neked a szerelemről. Jó, beszélek. Szerelmes vagyok beléd! Csak szerelmes Isten létezik! Amikor te azt éled meg, hogy valakiben szerelmes vagy, akkor a lelked mélyén egy olyan önfeledt állapot tör utat magának érzelmeid által is a másik felé, akiben szerelmes vagy, amely állapot egy örökkévalóságon át jellemezni fog téged Irányomban! Ez benned úgy realizálódik, hogy mindenre képes vagy szerelmedért. Az önbecsapás tehát nem az, hogy szerelmes vagy, hanem az, hogy akiért, azt az Én helyembe helyezed. Ezért csalódni is fogsz. Ha szerelmed benned nem ragad le az illetőnél, hanem az Irántam, Értem történő áldozat vállalását is magában hordja, akkor az érzelmi töltés elmúltával nem történik elviselhetetlen csalódás. Különben igen!
Ez tehát azt jelenti tömören, hogy amint Én szerelmes szerelemmel szeretlek benneteket, úgy nektek is szerelmes szerelemmel kell szeretnetek Engem ahhoz, hogy valóban boldogok legyetek, vagyis a szívetekben felébredt szerelem elvesztésének félelme nélkül tudjatok élni.
3. Az nem a te ügyed, hogy kislányod majd tud-e beszélni, vagy sem. Az ő sorsa nem a te sorsod. Neked az a feladatod, hogy tudj szabaddá válni tőle, mert csak akkor fogod tudni helyesen szeretni őt. Neked azzal kell törődnöd, hogy a te szíved békéjét biztosítsd, s ez nem függhet gyermekedtől. Ez attól a feladat elvégzésétől függ, amit naponta el kell végezned. Amíg ezt nem látod be, addig megkötözött vagy vele, és ez feltétlenül képtelenné tesz arra a boldogságra, amire teremtve lettél!
Nagyon szeretlek és megáldalak SZÍVEM SZERETETÉVEL!"
Vissza az oldal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe