JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Fiam drogozik

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

42/4647.
Kérdező: FIAM DROGOZIK. MIT TEGYEK?
Jézusom mit tegyek drogos fiammal? Egyedül én állok mellette.

HANG: "Drága Gyermekem!
Nagyon szeretlek, és tudnod kell, hogy a te fájdalmad az Én fájdalmam is. Már rég beleroppantál volna e súlyos problémába, ha az Én erőm nem állna a rendelkezésedre. De rendelkezésedre áll és állni fog addig, amíg te ezt igényled. Én nem hagyok el senkit, de Engem el lehet hagyni. Ettől szenved fiad is. Elhagyott Engem, és a földi halálnak egy olyan önpusztító fajtáját választotta, ahol a boldogság helyett a bódultságot éli át. Valójában mindenki a bódultságot választja, aki nem Engem választ, és ezáltal olyan halált, amelyből az eszmélés nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Aki nem Engem, Jézust választ, annak egyetlen eszköz marad az eszmélésre. A szenvedés. Az a szenvedés, amely földi pokollá válhat, hogy megtapasztaljátok azt, hogy jónak lenni jó, rossznak lenni rossz. Ha ezt szenvedés nélkül el tudnátok érni, nem lenne szükség a földi életre.
De nem hisztek ma sem, ezért a halált, a szenvedést választjátok, és a Mennyei Atya szíve nagyon fáj, hogy gyermekei maguk menetelnek lassan a halálba. Fáj az Istennek, bár nem szenved tőle reménytelenül. Van remény! Van, mert az Isten soha nem hagy el senkit, és azokban az emberekben, akik vállalják, hogy elesett, rászoruló emberek segítségére legyenek, mindig megnyilvánul. Igen, mert az Isten cselekvő szeretete csak ott tud megnyilvánulni, ahová beengedik az Istent. És te ilyen vagy! Benned élek, és Én, Jézus erősítem benned azt a gondolatot, hogy helyesen teszed, ha mindent megpróbálsz a szeretet körén belül, hogy fiadon segíteni tudj. Ha azt éled meg, hogy fiad betegségének a kezelése nem szakszerű és nem eredményes, és ezt szakember is alátámasztja, akkor bátran kezdeményezz más által jobbnak látott kezelési és gyógyítási módot. Ma már vannak olyan drogosokat mentő segélyszolgálatok, amelyeket meg kell keresned drogos gyereked gyógyulása érdekében. Medjugorjében is van egy olyan közösség, ahol száz százalékkal meggyógyulnak a drogos beteged. Az igaz, hogy ez lemondással, szenvedéssel is jár! Áldásom kísér munkádban, de tudd, fiadon csak akkor tudsz hatékonyan segíteni, ha ő is akarja.

Nagyon szeretlek, tudom te is szeretsz. Megáldalak a TISZTÁNLÁTÁS LELKÉVEL!"Vissza az oldal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe