JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Számomra is van bocsánat?

Gondolkodás-átalakítás > IRGALOM

43/4681.
Kérdező:
SZÁMOMRA IS VAN BOCSÁNAT?
Nagyon bűnös vagyok. Kérhetek feloldozást?
HANG: "Drága Gyermekem!
Természetes, hogy kérheted bűneid bocsánatát! Sőt! Ennél jobbat és vigasztalóbbat magad számára nem is kérhetnél! Én, Jézus az IRGALOM Istene vagyok! Titeket is arra tanítottalak, hogy nem hétszer, hanem hetvenhétszer hétszer kell megbocsátanotok, ha vétkezik valaki ellenetek. Mennyivel inkább teszem ezt meg Én, aki mérhetetlenül szeretlek benneteket akkor is, amikor ti nem szeretitek magatokat!
Bizony Nélkülem, a te Jézusod nélkül csak pokol lehet az életetek! De ha valaki valóban befogad Engem szívébe, akkor Én ott mennyországot, égi békét tudok teremteni. Itt a Földön ez a legtöbb, amire képes vagyok értetek! Aki ennél többet kíván, az megfeledkezik arról, hogy a Föld soha nem lesz mennyország! Tehát csak bennetek tudok égi békét teremteni. Rajtatok kívül, körülöttetek nem!
Tudnod kell még azt, hogy bűneidtől teljesen meg tudlak tisztítani, mert már nagy szeretet van benned, de bűneid következményeit, mint terheket, cipelned kell tovább. De már nem elkeseredetten, hanem az Én segítségemmel.
Kislányoddal kapcsolatban is meg kell tanulnod, el kell fogadnod, hogy az ő betegsége nem válhat kárára, ha ő is befogad Engem szívébe. Attól csak nagyon silány és rövid ideig tartó annak boldogsága, aki ezt az egészségétől várja. Mindenkit a saját szívében lévő szeretet és béke tehet csak boldoggá. A földi élet, bármennyi ideig is tart, nagyon rövid! Te is és kislányod is az örök boldogság várományosai vagytok. Az, aki vonatra száll, bármilyen sokáig is kell utaznia, tudja, hogy azért ült vonatra, hogy leszálljon azon az állomáson, ahová indult. Ti fölszálltatok arra a tündérvonatra, amely tündérországba szállít benneteket. Ez BIZTOS!
Felejtsd hát a múltat, és bízz abban, hogy ott vagyok a szívedben! Az Én erőm a te erőd is! Ezért bármennyire is zötyög ez a tündérvonat, mégis tündérországba szállít benneteket! A Bibliában ezt olvashatod: 'Az igaz a hitből él!' És ez így is van! Te Általam IGAZ lettél bűnbánatod által!
Imáiddal erősítsd hitedet!
Nagyon szeretlek, és megáldalak az ÉLŐ HIT LELKÉVEL!"

FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe