JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Gyermekprobléma

Gondolkodás-átalakítás > AZ UTOLSÓ IDŐK

15/1374.
Kérdező:
GYERMEKPROBLÉMA
Lesz-e saját gyermekünk?
HANG:" Drága Gyermekem!
Mint tudod, azok, akik le akarnak jönni a földre, legtöbbször lehetőséget kapnak arra, hogy maguk válasszák meg szüleiket. Sok összetevője van annak, ahogy az itteniek választanak. Meg kell mondanom neked, hogy a ti korotokban nagyon sokan jönnek olyanok a földre, akik nem könnyítik sem a ti, sem a saját földi életüket. Ez bizony az utolsó idők jele!
Valamikor azt mondtam, hogy ha újra eljövök, akkor kérdéses, vajon találok-e hitet a földön (Lukács 18;8). És azt is mondtam, hogy jobb helyzetben lesznek azok az anyák, akik nem várnak gyermeket (Máté 24;19 / Márk 13;17 / Lukács 21;23).
Drága Gyermekem! Nagyon kérlek, ne az legyen számodra a legfontosabb, hogy általad valaki leszülessék a földre, hanem az, hogy körülményeid által egyre közelebb kerülj Hozzám! Egészen biztosnak kell lenned abban, hogy semmi előnnyel nem jár ma az, ha valaki gyermeket hoz a világra. Természetesen hátránnyal sem, ha nem egyéni manipuláció, erőszakoskodás eredményeként szül gyermeket. Akik orvosi beavatkozásokat és egyéb kezeléseket is igénybe vesznek annak érdekében, hogy gyermekük legyen, azok olyanok, mint azok a lelkek, akik függetlenítik magukat az itt kapott jó tanácsoktól, és úgy választják meg szüleiket, ahogyan nem ajánlottuk nekik.
Én akkor látom jónak, hogy gyermeked legyen, amikor ez neked is, a leendő gyermeknek is javát szolgálja! Ez csak akkor valósulhat meg, ha életedben úgy vagyok az ELSŐ, hogy nincs MÁSODIK! Tudnod kell, hogy boldogságod érdekében Én nem vagyok egy a sok közül, hanem az EGYETLEN! Minden és mindenki azt a szerepet kapta - hozzád viszonyítva -, hogy ez megvalósuljon.
Megáldalak a TÜRELEM LELKÉVEL!"

Vissza az odal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe