JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Egy elhunyt feleség üzenete

Gondolkodás-átalakítás > AZ UTOLSÓ IDŐK

39/4244.

Egy elhunyt feleség üzenete a földön maradt párjához.
Drága "Papa"!

Boldogságomat szeretném szavakba önteni, de olyan nehéz ezt a boldogságot, szeretetet - ami tulajdonképpen az ételünk, az italunk, ami tulajdonképpen a minket ölelő Isten személyesen, és mi, akik visszaöleljük őt - a tér-idő dimenzióba átültetni.
Ez az ÉLET! Soha, sehol nem is volt ehhez fogható! Ezer szállal kötődünk ide, itt minden rezdülésünk célba talál, minden mosolyunk ott ragyog mindenki arcán. Itt mindenki ezt mondja minden percben: 'Testvér, csodálatos, hogy hazatértél, hogy visszajöttél, csodálatos, mert már alig bírtuk nélküled, mert hozzánk tartozol, mert egyek vagyunk, mert szomjasak és éhesek voltunk rád, mert leghőbb vágyunk az volt, hogy szerethessünk téged. Örök vágyunk volt, hogy te is viszontszeress minket!"
Szent és igaz minden szava Égi Édesanyánknak, aki azt ígérte övéinek Medjugorjében, hogy aki hallgat szent szavára, és szerető szívére bízza magát, az halált nem lát sohasem! Annak az átmenet ebbe a világba észrevétlen és könnyű lesz. Az utolsó időkben bizony még ez is meg fog történni veletek. Sosem látott kegyelem ez! Élitek mindennapi életeteket, és egyszer csak itt találjátok magatokat az örök Fényben!
Drága 'Papa'!
A Fény téged is vár! Éhesek és szomjasak vagyunk nélküled! Égi szeretetünk már ott visszhangzik benned is. Már készítjük szívünket a minden képzeletet felülmúló nagy találkozásra veled. Nagyon boldoggá teszel bennünket. Képzeld, egy egész mennyország örül neked! Örül szelídségednek, derűdnek, jóságodnak. Tiszta szíved fénye simogat bennünket. Imáid megérintenek minket, és áldásként hullanak vissza rád.
Amikor kisfiú voltál az volt a dolgod, hogy megtanuld az alapvető illemszabályokat, megtanulj írni, olvasni, játszani. Amikor fiatal férfi lettél, akkor a családalapítás gondjai kötöttek le. Most, hogy őszbe csavarodik a fejed, most az a dolgod, hogy készülj hazafelé!
Eltelt az életed 'Papa'! Lassan lejár az időd. Ugye milyen rövid volt? Ugye milyen gyorsan elrepült? Tudom, hogy hiányzom neked, hogy szeretnél már találkozni velem, de kérlek ne siettess semmit! Lelked fejlődési ütemét ne akard siettetni! Teljességgel indulj napi teendőid felé!
Semmi más dolgod nincs, csak annyi, hogy reggeltől estig megtedd azt, amit meg kell tenned.
Tudom, hogy tudod, hogy én veled, veletek vagyok mindig. Drága Jézusunk megengedte nekünk, hogy bizonyítsuk a világnak, hogy a halál sem választja el egymástól a szerető szíveket.
Én ébresztelek, én ringatlak álomba, és napközben eszedbe juttatom elvégzendő feladataidat. Simogatom öreg arcodat, fehér hajadat, és szíved szeretetét Urunk elé viszem.
Drága Testvérem!
Ha majd megérkezel, gyémánt réteken fogunk kéz a kézben sétálni, ezüst folyókban fogunk gázolni, és aranyos virágok nyílnak majd lépteink nyomán. Minden ragyogó fényt áraszt körülöttünk és bennünk. A csillagok között élünk majd lépéseink nyomán. A gyöngy-fényű csillagok és a gigantikus bolygók lesznek örök boldogságunk tanúi. Az örök fiatalság forrása buzog majd fel bennünk, és a bölcsek köve lesz az eledelünk. Nem lesz betegség, félelem, jaj, nem aggódunk soha többé, hisz nem lesz többé olyan, amit elveszíthetnénk. Örökre, visszavonhatatlanul OTTHON leszünk! OTTHON, NÁLA!
Mindnyájatokat így várunk haza!
Örök szeretetettel ölel "Mama"!

Vissza az odal tetejéreFŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe