JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Párbeszéd-ima 2009. 06. 14.

Párbeszéd-ima

"Ez az én parancs(olat)om, hogy (úgy) szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket. Ennél nagyobb szeretet senkiben sincs, mintha valaki lelkét adja oda barátaiért. Ti az én barátaim vagytok, ha megteszitek azt, amit én parancsolok nektek.  Többé nem mondalak titeket rabszolgáknak, mivelhogy a rabszolga nem tudja, mit tesz az ő ura. Titeket pedig barátoknak mondottalak, mivelhogy mindeneket amiket hallottam Atyámtól, tudtul adtam nektek (megismertettem veletek)." János15.12-15


"Drága Barátom!

Tanításom az Isten életének bemutatása, példa adása mindazok számára, akik szeretnek Engem, ezért vállalják az Általam kért gondolkodás-átalakítást. Igen, mert aki vállalja azt, hogy Hozzám jöjjön, Nálam és Tőlem tanulja, hogy mit is jelent a valóságban az e szó, hogy SZERETET, az elindul a lelki fejlődés útján, ami minden nehézségével és örömével együtt vezeti őt haza a Boldogság Honába.
Szeretetem hasonló a fényhez, amely több színből áll, de mégis egy.

Szeretetem azonos: létemmel, lényegemmel, lelkemmel, igazságommal, gondolkodásmódommal, látásommal, magatartásommal, bátorságommal, szabadságommal, szelídségemmel, irgalmammal, jóságommal, megbocsátásommal, szépségemmel, tisztaságommal.

Szeretetem azonos: boldogságommal, örömömmel, erőmmel, hatalmammal, hűségemmel, nagyvonalúságommal, kedvességemmel, egyszerűségemmel, tökéletességemmel, türelmemmel.

Szeretetem azonos: tanításommal, öntudatommal, értelmemmel és bölcsességemmel, odaadásommal, okosságommal, ragaszkodásommal, rugalmasságommal, útmutatásommal, földi sorsommal, rád figyelésemmel.

Látod? Én Vagyok számodra a csodálatos és igazi erkölcsi érték, a szántóföldbe rejtett kincs, az eszményi szép gyöngy, Akinek befogadása-hordozása által leszel boldoggá már itt a Földön is.
 
 

Megáldalak benneteket szeretetem lelkével!
Szeretettel Jézus, Aki az Égi Béke Hangja a Földön!"Tolmácsolta: Petróczi István"Békességet hagyok nektek, az én békémet adom nektek, nem úgy adom nektek, amint a világ adja." János14.27.Vissza az oldal tetejére
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe