JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Otthoni problémáim vannak.

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

43/4667.
Kérdező: OTTHONI PROBLÉMÁIM VANNAK.
1. Nincs szeretetkapcsolat a feleségemmel.
2. Mitévő legyek?
HANG: "Drága Barátom!
1. A földi élet poklában Mellettem kitartani, ez az az áldozat, amely az Irántam való szeretetednek a másik neve! Neked nem a családodat kell összetartanod, hanem arra a kapcsolatra kell vigyáznod, amely Velem tart téged össze. Neked ebben kell példát adnod! Ne másokban, még feleségedben se akarj olyan változást látni, amely hatására bensőleg rendeződhet életed. Nem! Azért élek benned, és azért élek benned érted, hogy te magadban találj rá arra a békére, amelyet a világ senkinek, tehát neked sem adhat meg, de el sem vehet tőled.
2. Szeretni annyit jelent, mint jót akarni. Ha te a feleségednek jót akarsz, akkor megtettél mindent, amit meg kellett tenned ahhoz, hogy megéld iránta az Én szeretetemet! Az, hogy ő erre hogyan reagál, az már nem a te dolgod!
Az egymás iránti szeretetetek a Földön nagyon gyermekcipőben jár! Ezért alig található meg az a boldogság, amely a különbözőségek dinamikus harmóniája. De ez igenis megtalálható benned Velem kapcsolatban, ha te ezt meg akarod találni! E megtalálás útja az elmélyült IMA! Ehhez viszont szükséges az az élő HIT, amelyet Én, Jézus, annyira fontosnak tartok ahhoz, hogy kettőnk között a különbözőségek dinamikus harmóniája ne agyaglábakon, hanem sziklán álljon.
Én, Jézus, mindent megteszek benső békéd érdekében! Ezért vállaltam azt a szenvedést, amit vállaltam. Most rajtad a sor! Hidd el, hogy Én hűséges vagyok! Soha nem hagylak magadra! Hidd el azt is, hogy akinek Én nem vagyok elég, annak semmi és senki nem elég! Isten mindenkit, tehát téged is Önmagára, tehát Rám teremtett! És csak Bennem találhatja meg mindenki azt a szívbékét, amelyet sem adni, sem elvenni nem tud senki tőletek a földi életben, ha egyszer erre teszitek a hangsúlyt!
Ne feledd: Veled és érted mindent, de helyetted semmit!
Nagyon szeretlek,
és megáldalak az ÉLŐ HIT LELKÉVEL!"


FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe