JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Párbeszéd-ima 2009. 10. 11

Párbeszéd-ima

"Ez az én parancs(olat)om, hogy (úgy) szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket. Ennél nagyobb szeretet senkiben sincs, mintha valaki lelkét adja oda barátaiért. Ti az én barátaim vagytok, ha megteszitek azt, amit én parancsolok nektek.  Többé nem mondalak titeket rabszolgáknak, mivelhogy a rabszolga nem tudja, mit tesz az ő ura. Titeket pedig barátoknak mondottalak, mivelhogy mindeneket amiket hallottam Atyámtól, tudtul adtam nektek (megismertettem veletek)." János15.12-15"Drága Barátom!

Amíg a földön élsz, formáld gondolkodás-módod és szíved szeretetét Hozzám! Egyre jobban Rám figyelve és Tőlem tanulva. Én mindig és mindenkor Erőforrásod és Otthonod vagyok. Erőforrás a napi feladatok szolgáló szeretetben történő vállalásához, megéléséhez. És Igazi Otthonod, ahol megpihenhetsz, ahol úgy takarlak be békét adó édes jelenlétem melegével, ahogy egy szerető anya takarja be gyermekét, hogy bennem megpihenve, felfrissülve tudj elindulni Velem és Értem a napi feladataid szolgáló szeretetben történő megélésére.

MEGÁLDALAK A RÁM FIGYELÉS LELKÉVEL!
Szeretettel Jézus, Aki az Égi Béke Hangja a Földön!"


Petróczi István************

Párbeszédima


Hang:
Drága Gyermekem!
Bemutatkozom neked! Én vagyok a szellemi világosság. A szeretet valóságos, örökkévaló létezésének a megértése. Az Isten boldogságát, és az ebben való tudatos létezés lehetőségét kínálom neked is.

Valóban benned élek, ha erre a szereteden keresztül, lehetőséget kínálsz Nekem. Ilyenkor ÉN szeretek általad. Így válsz partneremmé a szeretetben, mert annak módját, kivitelezését rád bízom. Soha, senki sem tud megakadályozni sem Engem, sem téged abban, hogy szeressek, hogy szeress! Ez semmi máson nem múlik, mint a döntéseden. Az Én döntésemen azért nem múlik a szeretésem, mert Én már döntöttem. Úgy döntöttem, hogy megteremtelek téged. Ebben a szeretésemben még az sem tud megakadályozni, ha te nem veszel rólam tudomást. Te csak magadat tudod megakadályozni abban, hogy mindezt elhidd. Mások szeretét sem tudod megakadályozni, csak megnehezíteni.
Ez minden emberre érvényes!

Tanultad, hogy a mennyország nyelvén az élet nem más, mint az ÉN szeretetemben való tudatos létezés, és szeretés. Ennek alapján még létbentartó módon sem tudok "élni" abban, aki nem fogadott el engem urának, és megszabadítójának. Az ilyen emberekben csak létezni tudok, mint életlehetőség.

Drága gyermekem!
A teljes élet lehetőségét, minden engem elfogadó gyermekemnek, csak saját teljességem elfogadásával tudom kínálni. A TELJES ÉLET IS MAGAM VAGYOK! Ezért ha Magamra hagy valaki, akkor bizony magára marad az illető. Nélkülem, kivétel nélkül, mindeni magára marad, mert az egyén számára minden, - hangsúlyozom MINDEN -, csak látás kérdése. Mindig annyit birtokoltok a teljességemből, amennyire szeretni vagytok képesek. Amennyire a látásotok alapján képesek vagytok!

Az Én akaratomnak nem lehet ellenállni! Amit az Isten akar, az VAN! Azt akarom, hogy önállóan döntsetek. Azt akarom, hogy létetek velejárója, lényetek egyik meghatározója, az állapotszerű döntéslehetőség legyen. Mindemellett vagyok annyira Isten, hogy csak ott akarjak, ahol erre Nekem lehetőséget adtok.
Nem Vagyok diktátor!
Akkor adtok lehetőséget Nekem akarni, ha magatokat átadjátok Nekem! Ekkor sem akarok mást, mint azt, hogy boldogok legyetek. Azt, hogy belső békétek legyen. Akinek belső békéje van, az birtokol Engem s annak barátja, partnere Vagyok. Annak, akinek a számára nem létezem, nem vagyok a barátja! Nem tudok a barátja lenni, mert nem létezek a számára. Még a vallásoskodóknak sem vagyok a barátja! Próbáld csak azt állítani nekik, hogy az Isten a barátjuk! Valószínűleg keresztben lenyelnek! Így jársz akkor is, ha megpróbálnád Rám-beszélni őket. Én Magam sem beszéltem Magamra senkit. Ennél sokkal jobban tisztellek benneteket, s tiszteletben tartom döntéseiteket. Még Tőlem való elfordulásotokban is tisztellek benneteket. Nem az elfordulásotokat tisztelem, hanem azt, hogy az Én teremtményeim vagytok! Nektek nem az ÉN rábeszélésemre, hanem az ÉN örökkétartó szeretetem meglátása által kell visszatérnetek. Nem akarlak benneteket lebeszélni, önmagatok sötétségét teremtő oldaláról! Erről nektek kell önmagatokat lebeszélni.

"Isten csak saját gyermekeivel van beszélő viszonyban, csak nekik mondhatja meg azt, hogy mit kell tenniük." (Hang 22/2206)
Aki nem az Én szolgám, a szeretem szolgája, az az ördög szolgája! Aki nem Velem van beszélő viszonyban, az az ördöggel van beszélő viszonyban. Aki felém lezárt az az ördög felé nyitott. Ez akkor is így van, ha ez fáj neked is, és Nekem is. Fáj, de nem reménytelenül! Nem, mert az Én szeretetem olyan, mint az állandóan fújó szél. Erő van benne!


Megáldalak a Hozzámtartozás meglátásának lelkével!Szabó János"Békességet hagyok nektek, az én békémet adom nektek, nem úgy adom nektek, amint a világ adja." János14.27.Vissza az oldal tetejére
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe