JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Megbocsátható a gyilkosság?

Gondolkodás-átalakítás > IRGALOM

19/1857.
Kérdező:
MEGBOCSÁTHATÓ A GYILKOSSÁG?
Megöltem egy embert! Van erre bocsánat?
HANG: "Drága Gyermekem!
Először is, nagyon szeretlek! Ha tudnád, hogy a Mennyországban mennyi gyilkos, rabló (lator), mennyi házasságtörő, parázna (Magdolna), Engem hitványul megtagadó (Péter) van, csak éppen gőgös ember nincs! Ha tudnád, hogy a pokolban mennyi napi áldozó, imádkozó, böjtölő (farizeus, főpap) van, csak éppen alázatos ember nincs!
Te alázatos ember vagy. Nincs hát helyed a pokolban! Neved be van írva a mennybe!
Drága Gyermekem! Én aztán igazán nem akarlak becsapni! Ha valami Nekem érdekem, az az, hogy az IGAZAT mondjam meg neked! És az igazság az, hogy kimondhatatlanul szeretlek
Amit tettél, az kétségtelenül nélküled is bekövetkezett volna. Csak akkor más úton kellett volna rájönnöd arra, amire így rájöttél: Csak az IRGALOM RENDJÉBEN érdemes élni!
Arra kérlek, ne csak te add át magadat nekem, hanem engedd, hogy Én is átadjam magamat neked! Ezt akkor teszed meg, ha elhiszed, hogy szeretlek, hogy benned élek, ha elhiszed, hogy nem létezik jóvátehetetlen cselekedet, mert Én a szeretet körén belül mindenható vagyok.
Tehát az, akiről te úgy gondolod, hogy mivel megölted, ő ezzel rosszul járt, ez a látás nem más, mint nagyon szűk, rövid és hiányos látás az örökélet szemüvegén át nézve az életet! Ő, mint mondtam, előbb-utóbb meghalt volna enélkül is! Nem igaz, hogy a rövid élet rosszabb, mint a hosszú élet! Mint ahogy nem igaz, hogy a hosszú élet jobb, mint a rövid élet!
Ölni nem azért nem szabad, mert ezzel megrövidül valakinek az élete! Ölni azért nem szabad, mert aki öl, az önön magát roncsolja lelkében. De nincs az a lelki roncsolás, amelyet Én meg ne tudnék gyógyítani, ha valaki erre Nekem lehetőséget ad!
Ha megbántad tettedet, akkor már el is indult benned az Én gyógyító erőm. Ez független a földi igazságszolgáltatás jogi perrendtartásától!
Higgy jobban Bennem. Adj hálát azért, hogy szeretetemnek nincs sem határa, sem akadálya, ha alázatosan elfogadod azt, hogy lelkedben éljek!
Megáldalak LELKEM BÉKÉJÉVEL!"

FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe