JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Párbeszéd-ima 2009. 08. 09.

Párbeszéd-ima

"Ez az én parancs(olat)om, hogy (úgy) szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket. Ennél nagyobb szeretet senkiben sincs, mintha valaki lelkét adja oda barátaiért. Ti az én barátaim vagytok, ha megteszitek azt, amit én parancsolok nektek.  Többé nem mondalak titeket rabszolgáknak, mivelhogy a rabszolga nem tudja, mit tesz az ő ura. Titeket pedig barátoknak mondottalak, mivelhogy mindeneket amiket hallottam Atyámtól, tudtul adtam nektek (megismertettem veletek)." János15.12-15


"Drága Barátom!


Az nem baj, ha időnként kilengések vannak életedben. Isten gyermekei számára a földi élet hasonló, a cél felé kilőtt rakétához, amely úgy halad célja felé, hogy útja során ki van téve külső és belső hatásoknak, amelyek következtében kisebb - nagyobb kilengések lehetnek pályáján, ezért időként a számára iránymódosítás szükséges.
A földön élő ember életében a helyes iránymódosítás, a helyes irányban tartás eszköze az Általam kért gondolkodás-átalakítás. A Cél és az Út Én vagyok annak az Igazságnak a vonalán, amely mindig és minden körülményben szeretni akar úgy, ahogy Én szeretlek benneteket. Az nem baj, ha időnként kilendülsz a szeret vonaláról. Nem, mert ha észrevetted, hogy valami nincs rendben benned, akkor vissza is tudsz lendülni. Csak akarj mindig visszalendülni, mert akkor a Szeretet Ország lakói tudnak segíteni neked abban, hogy újra megtaláld Bennem önmagad!
Aki szeret Engem, azt még kilengései is közelebb segítik Hozzám, mert még kitérőd közben is Felém halad a lelked, ha Célod Én, a te Jézusod vagyok.

MEGÁLDALAK A KITARTÁS LELKÉVEL!
Szeretettel Jézus, Aki az Égi Béke Hangja a Földön!"
Tolmácsolta: Petróczi István
"Békességet hagyok nektek, az én békémet adom nektek, nem úgy adom nektek, amint a világ adja." János14.27.Vissza az oldal tetejére
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe