JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Kiskorúak párkapcsolatáról

Gondolkodás-átalakítás > A BOLDOGSÁG > KAPCSOLATOK

31/3261.
Kérdező:
KISKORÚAK PÁRKAPCSOLATÁRÓL
Istennek mi a véleménye egy párkapcsolatról?
HANG: "Drága Gyermekem!
Minél jobban eluralkodik valakin a faj- és önfenntartás ösztöne, annál inkább elállatiasodik az ember. Minél jobban kézben tudja tartani valaki ösztöneit, annál emberibb ember.
Minden ember felelős önmagáért. Ha neked választanod kell Isten és egy ember között, s te azt az embert választod, aki nem tudja felelős módon ösztöneit kezelni, akkor megérdemled sorsodat.
Amitől szüleid óvni akarnak, az biztos, hogy károdat okozza. Eddig még mindenkinek kárát okozta az idő előtti testi kapcsolat. Te sem lehetsz kivétel! Amíg másokból élsz, addig hozzájuk kell felzárkóznod! Majd, ha belőled él más, akkor mondhatod, hogy önálló vagy!
Egy biztos! Sem Én, Jézus, sem szüleid, nem képesek megakadályozni téged abban, hogy tönkre ne tedd magadat, ha ezt akarod.
Egy párkapcsolat akkor normális, akkor egészséges, ha Hozzám, Jézushoz akarják közelebb segíteni egymást azok, akik úgy gondolják, hogy szeretik egymást. Minden más önámítás!
Nagyon sajnálom, hogy nem szándékom szerint akartok boldogok lenni. Pedig másképpen képtelenség!
A szexuális élet csak akkor megengedett, ha az érdekeltek felelős módon vállalni tudják egymást Isten és emberek előtt. Különben paráznaság.
Nagyon fáj szívemnek, hogy nem hallgattok Rám! Hidd el, magadnak vagy ellensége, magadnak teszel rosszat, amikor nem méred fel kellő módon cselekedeteid súlyát. Természetesen, ártasz a másiknak is!
Ha valaki azért hagy el, mert nem adod át magadat neki felelőtlenül, az ocsmányul hazudik, amikor azt mondja, hogy szeret téged. Ő nem téged szeret, hanem a benne lévő féktelen állatot! Hogy is bízhatnád rá magadat egy olyan fiúra, aki még a benne élő állatnak is rabszolgája?!
Ha szüleid féltenek, hát Én, Jézus, még jobban féltelek! Boldog csak Általam, Velem és Bennem lehetsz. Nélkülem csak boldogtalan leszel. A döntést neked kell meghoznod!

Megáldalak az ÉRTELEM LELKÉVEL!"FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe