JÉZUS HANG-JA TANÍTVÁNYI KÖZÖSSÉGE


A tartalomhoz

Főmenü:


Közösségeink

KAPCSOLAT

"A Szent Lélek, a kapcsolatok Lelke"Jelenleg három taníványi csoport működik, mind a három Budapesten. E csoportokban, Jézus Krisztusnak a négy Evangéliumban elmondott és életével bemutatott tanításának megismerése, elemzése (=analizálása), és rendezése (=szintetizálása) folyik. Kiegészítve mindez, a Hang-könyvekben már kibontott tanítások analizálásával, és a Vele kapcsolatos kérdések szintetizálásával.A csoportok "A Hármas Aranyszabály" szerint működnek.


Részlet a HANG 40-es kötetének 4264. "Anyám terhet jelent számomra" című leveléből:
"Egy olyan közösségben, ahol nevemben jönnek össze, tehát amelyet valóban jézusi közösségnek lehet mondani, a Hármas Aranyszabály mindenkire nézve kötelező. Mindenki kijelentheti önmagára nézve:


1. Feltétlenül van szellemi, lelki adnivalóm, ha a többiek ezt igénylik (ezért készülni kell az összejövetelre!)

2. Feltétlenül gazdagodni fogok lelkileg, szellemileg általuk (ezért nyitottnak és tanulékonynak kell lennem a közösségben!)

3. Legalább annyira szeretnek testvéreim, mint én ők
et (tehát nem érzékenykedhetek!)

E hármas aranyszabály egyike sem hiányozhat! Egy közösséget csak akkor szabad elhagyni, ha a közösség többi tagjai ezt helyeslik. Nincs jó és kevésbé jó közösség. Csak jó és kevésbé jó emberek vannak. Ha valaki a hármas aranyszabályhoz tartja magát, akkor az a közösség, amely nem jézusi, kiiktatja az ilyet magából.
Az, aki Hozzám tartozik, elmondhatja magáról: engem elhagyhatnak, de én nem hagyok el senkit. Ennek alapja az, hogy a Szentlélek a kapcsolatok lelke."A HANG !


- A Hang Jézus Krisztus Dombi Ferenc római katolikus lelkipásztorban kinyilatkoztatott tanítása.

- Tartalma az a 43 kötetnyi, könyvalakban megjelent válasz, amit Jézus a levélben Hozzá fordulók életproblémáira Dombi Ferencen keresztül adott.

- A Hang tanítása minden, Jézusra nyitott ember számára kínálja a benső béke kialakításának a lehetőségét, az Égi Békét itt a Földön.

- A Hang tanítása az evangéliumi Jézus megismerésének, megszeretésének és befogadásának a lehetőségét kínálja az Általa kért gondolkodás-átalakításom keresztül. (Márk 1, 15)

- Az Evamgéliumok és a Hang tanítására épülő gondolkodás-átalakítás megvalósulása létrehozta a A Hang Tanítványi Közösséget.Vissza az oldal tetejére
FŐOLDAL | Gondolkodás-átalakítás | TANÍTVÁNYOK | LELEPLEZŐ | ÖRÖMÜNNEP | Párbeszéd-ima | KAPCSOLAT | Oldaltérkép


Az oldal frisítve 2018.03.16-án.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe